Kuulumisia vuoden varrelta, niin omien kun kasvattienkin

Vuosi 2018 ja hiukan jo 2019 tunnelmiakin..

Ensinnäkin sydämellinen kiitokseni ihanille kasvattien omistajille jotka pidätte koiristanne niin hyvää huolta ja hyvässä kunnossa. En voisi olla ylpeämpi ja tyytyväisempi kasvattien koteihin ja perheisiin missä saavat elää onnellista elämää

2018 on käyty näyttelyissä ja muutama ulkomaanreissukin on tullut tehtyä. Lunakoira ei ole ulkomaille päässyt mutta sen sijaan on saanut nauttia maaseudun rauhasta kun Blondie ja Ariel ovat käyneet katsomassa Baltian maiden hulinaa. Alkusyksystä tehtiin pitkään haaveissa ollut matka Romaniaan Dracula showhun ja hulppean hieno reissu jonka tuomisina oli titteleitä ja menestystä tytöille ja paljon ihania muistoja mm Blondien BIS Veteraani voitto!

Ässä on saanut elää onnellista mökkielämää, opetellut uimaan ja saanut uuden ystävän Lennin kilpikonnasta... tai ehkä ystävyys on korostettu sana... ainakin uutta ihmeteltävää :)

Meeri on myös elänyt onnellista ja vauhdikasta elämää mökillä, hänkin oppinut uimaan ja nauttii kun kohta on taas aika lähteä isännän kanssa metsälle :) Käytiin Meerin kanssa Juvalla näyttelyissäkin ja hienosti esiintyi likka! Meerin aiemmin jo saatu Vaasan kehän serti sai jatkoa kun likka pokkasi sertin 2018 Terri-erissä ja komeasti ollen rotunsa paras, otti Suomen Muotovalioon oikeuttavan sertinsä Hämeenlinnan Tuulosessa! Meeri siis hienosti kennelin toinen muotovalio!

Totosta kuulimme huolestuttavia ja surullisia uutisia juuri 2018 lopussa, kun tietoon tuli että Toto oli iltalenkin jälkeen lähtenyt ilmeisesti vainun perässä maastoon palaamatta takaisin. Vainu etsijäkoirat kävivät auttamassa etsinnöissä mutta ikävä kyllä suurta toivoa ei enää ole että saisimme Toton ehjänä kotiin.. Mutta vielä ei ole kokonaan toivoa heitetty! Sydämellä elämme Malinin ja perheen rinnalla tätä tilannetta ja toki toivomme vielä iloisia uutisia!

Vilhollekin on muuttanut uusi kaveri ja Martti vehnäterrieri pitää nyt Vilholle seuraa ja tuo perheeseen lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita :) Kuulimme myös että perheeseen on tulossa 2019 uutta ihmeteltävää, kun perheeseen syntyy ensimmäinen lapsi. Varmasti pojat pitävät hyvää huolta uudesta perheenjäsenestä!

Figon luona käytiin kesällä kyläilemässä ja tehtiin yhdessä reissu Rovaniemelle. Hieno reissu sisältäen menestystä, naurua ja hiukan hulluuttakin, reissu kun tehtiin aika pian allekirjoittaneen olkapääleikkauksen jälkeen :D Kiitos Tarjalle urheiluhengestä ja jaksamisesta! Syksyllä esiinnyttiin Terri-erissä, erkkarissa, Seinäjoella josta saimme tuliaisina toisen sertin. Tammikuussa 2019 kotiin matkusti uunituore Suomen Muotovalio kun Figo oli komeasti VSP Turun KV näyttelyssä. Myös ns. Cacib kello käynnistyi kun Figo sai kotiin viemisinä myös ensimmäisen Cacibin.. matka kansainväliseksi muotovalioksi alkakoon!

Viljan kanssakin käytiin myös näyttelyissä ja hienolla menestyksellä. Vilja sai komeasti pari sertiä 2018, yhden Helsingistä ja toisen Hyvinkäältä. Vilja oli myös matkassa mukana Turussa 2019 ja niin vaan tassutteli kotiin toinenkin Suomen Muotovalio! Tämän myötä kennelissämme on nyt 4 Suomen Muotovaliota! Huikeeta!!

Hugon kuulumiset on hiukan vähemmällä mutta onnelliselta vaikuttaa myös Hugon kesä ja elämä yleisestikin :) Toivomme että Minnalla ja Hugolla on kesä sujunut mukavasti ja kaikki on hyvin!

Terveystarkastuksissa käytiin 2018 Ässän, Arielin, Viljan ja Meerin kanssa ja hienot tulokset saatiin! Figo kävi tutkimuksissa 2019 helmikuussa ja parasta A luokkaa on pojan tulokset. Tarkemmin tiedot löytyvät jalostusjärjestelmästä ja koirien omilta sivuilta.