Kuulumisia vuoden varrelta, niin omien kun kasvattienkin

Vuosi 2023

Viimeisin vuosikirja päivitys onkin tehty jo luvattoman kauan sitten, joten lienee aika päivittää meidän kuulumisia

Sitten viime päivityksen on talouden koiratilanne muuttunut kun Blondiesta jouduttiin äkillisesti luopumaan tämän vuoden huhtikuun 20. pvä. Muutos oli musertava niin minulle kun Arielille mutta näinhän se menee ettei koskaan tiedä milloin on aika tullut täyteen ja itse aina sanon että suurinta rakkautta on laskea irti kun sen aika on. Muorikoira lähti siis Lunakoiran seuraksi ja pitää meitä sieltä käsin silmällä.

Muonavahvuuteen on saatu meidän ulkomaanvahvistus Konna eli Evan Stevens Kni-York joka tuli minun ja ihanan ystäväni Ritva Rautiaisen yhteisomistukseen vuoden 22 keväällä. Konna on minun 10 vuoden suuri unelma uros vehnäterrieristä. Konna on täydellinen tapaus iloisella luonteella ja energisellä elämän ilolla varustettu nuori mies joka on hurmannut niin näyttelyissä kun ihan arki elämässä. Konna on tämän vuoden aikana onnistunut jo keräämään nimensä eteen useamman Juniori voittaja tittelin mm. Tanskasta Euroopan voittajasta ja Puolan voittajasta.

Reissuja on näyttelyiden osalta tehty tässä vuosien saatossa useita ja hienolla menestyksellä. Figo on saavuttanut itselleen kunnian Multi Ch ja Multi W sekä 2 x Maailman Voittaja tittelin. Maailman voittaja kisoissa on käyty Tsekeissä ja autoiltiin me Madridiinkin :)

Ariel on Blondien väistyttyä ottanut äitinsä paikan näyttelykuningattarena ja purjehtinut upein tuloksin näyttelykehissä kärkipaikoille lähes kaikkialla missä on käynyt. Ariel on myös jo ansainnut kunnian kutsua itseään Multi Championiksi ja sai tänä vuonna jopa pari voittaja titteliä kuten Puolan voittaja 2023 ja Helsinki Winner 2023 tittelit. Arielille kirjattiin jopa elämänsä ensimmäinen RYP sijoituskin :) On ollut mielenkiintoista seurata miten tämä nousukiito tapahtui kun Blondie oli valtikkansa viimeisen kerran luovuttanut... kysyinkin kerran Arielilta että "antoiko äiti nyt luvan vallata areenan" ja niin siinä taisi käydä <3

Pentueita on syntynyt vuoden 22 ja 23 aikana Classic katras Arielin ja upean House of Softy Vargas yhdistelmästä sekä nyt syksyllä syntynyt Dashing pentue joka on ihanan Sissin ja komean Musca-Rosan Charming Sir aka Romeon yhdistelmästä. Kaikille pennuille löydettiin ihanat rakastavat kodit ja se on aina ihana asia. Näistä pentueista jäi Cara Siorai Classic Champagne aka Karla asumaan sijoituskotiin Tampereelle ja Cara Siorai Dashing Diva aka Clara muutti sijoituskotiin Seinäjoelle. Näiden tyttöjen kanssa toivottavasti päästään tulevaisuudessa jatkamaan Cara Siorai kennelin tarinaa pentujen parissa.

On jälleen ilo ja kunnia kiittää ihania kasvattien omistajia kaikesta kuluneen vuoden aikana. On ollut ihania uusia kohtaamisia ja huikean hauskoja reissuja. On ollut ilo nähdä miten uudet pennut ovat vallanneet perheiden sydämet ja asettuneet perheisiin osaksi kokonaisuutta. Olen niin kovin kiitollinen kun olette kukin luottaneet minuun ja näkemyksiini ja antaneet omassa kodissanne ja sydämessänne paikan näille omille pennuillenne. Kiitos kun olette eläneet tätä vuotta kanssani ja näillä iloisilla tunnelmilla siirrytään myös ensi vuoden tapahtumiin!

Haluan myös toivottaa onnea ja iloa vuoteen 2024 ihan jokaiseen kotiin meidän oman lauman puolesta!


Vuosi 2019

Niin lähestyy taas yksi vuosi loppuaan ja onhan ollutkin tapahtumarikas vuosi monella tavalla.

Jälleen haluan kiittää teitä kaikkia ihania kasvattien omistajia kuluneesta vuodesta 2019. Olette jälleen kerran tehneet kasvattajana minut ylpeäksi monella tavalla. On ollut hauskoja hetkiä, on ollut näyttelymenestystä ja ennen kaikkea olette pitäneet tänäkin vuonna omistanne huippu hyvää huolta ja karvakorvat elävät onnellista elämää omissa perheissään. Kiitos teille jokaiselle yhdessä ja erikseen <3

Tämä kulunut vuosi on tuonut porukkaan myös uusia Cara Siorai tiimiläisiä, tervetuloa siis mukaan tähän iloiseen ja hiukan hullunhauskaankin porukkaan Nita, Anu, Milla, Merja, Ritva, Nikolas, Elli-Noora ja Marko, Noora, Päivi, Liisa (ja tietysti teidän jokaisen perheet)! Toivottavasti nähdään teitä tulevina vuosina ipanoiden kanssa kehissä, kehien laidoilla tai kuullaan ainakin kuulumisia face ryhmässä tai sähköpostilla.

Näyttelyrintamalla on kierrelty kotimaassa ja ulkomailla ja enimmäkseen on ollut Figon harteilla pitää kennelimme mainetta näyttelykehissä yllä. Ja tyylikkäästi on Figo homman hoitanutkin :) Mukana useampi ROP tulos ja yksi RYP3 tuloskin! Tarjalle sydämellinen kiitos heittäytymisestä, aktiivisesta osallistumisesta sekä ennen kaikkea kaikesta siitä taustatyöstä mitä teet Figon eteen!

Ariel on enimmän osan vuotta ollut kotona odottamassa juoksuja ja vihdoin sitten juhannuksena käytiin ihanan Unixin luona juhannustreffeillä josta tuloksena ihana 10 ipanan katras kenneliimme. Upeat pojat Koda, Pätkis, Urho, Olli, Nisse, Ransu ja tytöt Lempi, Sandy, Miina ja Mökö täydensivät kennelimme komeaa kaartia 23.8.2019. Lupaava katras löysi ihanat perheet itselleen ja keväällä 2020 aloitetaan sitten ipanoiden kanssa näyttelyissä ja katsotaan mitä tähtiä siellä onkaan kasvamassa :)

Vuosi 2019 ei ole kuitenkaan, ikävä kyllä, ollut ihan täynnä pelkästään iloa ja naurua :(

19.11.2019 jouduimme sanomaan raskain sydämin ja vuotavin kyynelin hyvästit kennelimme helmelle, sydämeni vehnälle, rakkaalle leikkitäti Lunakoiralle. Lunakoiralle tuli aggressiivisesti lisääntyviä kasvaimia ja eläinlääkärillä saadun diagnoosin myötä päätin raskain sydämin laskea Lunakoiran sateenkaarisillalle ja lopettaa kivut ja ennen kun tilanne muuttuisi vielä ikävämmäksi ennen kaikkea Lunakoiran kannalta. Suru on suuri mutta suurinta rakkautta on päästää irti kun sen aika on <3 Lunakoiraa ikuisesti kaivaten <3

Myös näin joulun alla tulee taas mieleen suru-uutinen mikä kantautui korviin joulun pyhinä 2018. Rakas Toto (Cara Siorai Amazing Adonis) katosi kotipihan lähteisyydestä ilmeisesti riistan perään eikä ikävä kyllä tähän hetkeen mennessä kun tätä kirjoitan, ole palannut kotiin. Vainu etsijäkoirien avulla on yritetty, sekä Malinin suurella työllä, löytää Toto ja saada poika takaisin kotiin mutta nyt kun on mennyt jo kohta vuosi Toton katoamisesta, toivo pojan löytymisestä on kyllä hiipunut. Ehkä Lunakoira leikkii nyt Toton kanssa ja pitää pojasta huolta.. Sydämelliset pahoittelut Malinille ja perheelle tästä surullisesta tapahtumasta.

Mutta tätä tämä elämä on, iloa ja surua rinta rinnan. Kuitenkin nyt päätän vuoden yhteenvedon sydämellisiin kiitoksiin. Kiitos teille jokaiselle kun olette antaneet minulle ja kennelilleni luottamuksenne valitsemalla koiranne juuri minun kasvateistani. Kiitos kun olette mukana matkassa ja pidätte omistanne loistavan hyvää huolta ja panostatte koirienne hyvinvointiin! Kiitos kun pidätte yhteyttä, käytte trimmissä ja olette aktiivisia omienne kanssa! Ennen kaikkea kiitos kun kasvattini saavat olla tärkeä ja rakas osa teidän perhettänne <3

Kasvattaja kiittää vuodesta 2019 sekä toivottaa teidän jokaiseen kotiin sydämellistä ja lämmintä joulun aikaa! Toivotan teille jokaiselle myös valtavasti onnea, iloa, menestystä ja mitä ikinä toivottekaan tulevaan vuoteen 2020!

Kiitos ja kumarrus

Pipa & Ariel ja Blondie