Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Sandmarks Liza 4.7.2008-19.11.2019

Koskaan ei tiedä onko aikaa paljon vai vähän, sitten sen huomaa se päättyikin tähän. Kysyin Lunakoiralta onko meillä vielä aikaa, Luna vastasi on mun aika jatkaa matkaa. Ootan teitä takana sateenkaarisillan ja taivaalla loistan kanssa kuun ja tähtien. Yksin en teitä jätä vaikka poissa olen, rakkauteni lämpöni jätän teidän luo.

Ei ole mitään viimeistä
ei katsetta ei silitystä
on vain tämä yhdessä kävelty polku,
jonka varrella kasvavat muistoihin puhkeavat puut

Niiden silmuja silitä silloin
kun ikävä kasvaa kyyneliksi
ja niiden lehtiä katso
niissä asuu sama uskollisuus vaikka ne lentoon lähtevät

Eikä ole eri suuntia
on vain päättymätön yhteinen matka
ja risteysten tilalla tuhat kiitosta
jokaiselle vierekkäin otetulle askeleelle

-Hanna Lind-

RIP Luna rakas

Sandmarks Liza aka Luna on 4.7.2008 syntynyt ihana vehnätyttönen, minun ensimmäinen vehnäterrierini. Luna on opettanut minulle paljon ja opettaa edelleen. Luna on sydämellinen ja ihmisiä rakastava koira jossa on sopivasti terrieriä ja sydän puhdasta kultaa. Luna rakastaa erityisesti pieniä lapsia, pieniä koiria ja pentukoiria ja olikin oivallinen leikkitäti kun kotona asui 8 energisen pennun lauma :)

Sandmarks Liza aka Luna was born 4.7.2008 and is lovely wheaten girl, my first wheaten. She has been my guide to wheaten life and loves people specially children. She also loves little dogs and puppies more than anything. She was the best auntie to my first litter of eight.


Linkin Lunan tietoihin Kennelliiton jalostusjärjestelmässä löydät Luna´s official information you can find tästä