2013

Lunan kanssa tokoiltiin pitkästä aikaa 6.8. Heinolassa ja kisassa tuomarina oli Ossi Harjula. Ei ollut Lunalla oikein työpäivä ja liekkö helteestä, juoksujen jälkeisestä hormooniheittelyistä vai mistä, niin työmotivaatio oli ainakin jäänyt kotiin. Pisteitä kuitenkin sen verran ettei ilman tulosta tarvinnut kotiin ajella.Saatiin myös jälleen kerran muistutus siitä että koirat on koiria eikä koneita! Uusia koitoksia kohti siis reippaasti rinta rottingilla ja häntä heiluen!

Uudenmaan PM kisoihin osallistuttiin HSKK:n joukkueessa 24.8. Porvoossa. Tuomarina toimi Pernilla Tallberg. Ja vaikka Luna ei parhaassa terässä ollut tälläkään kertaa, kisasi itselleen kuitenkin 3. tuloksen pisteillä 126,5. Nyt varmaan pidetään pieni tauko kisailussa ja haetaan sitä tekemisen iloa ensin ennen kun taas otetaan tilannekatsaus jossain kisassa :)) 

Blondiella elämänsä 2. tokokisa Pirkkalassa 10.7.2013. Tuomarina toimi Riitta Räsänen. Tuomari oli jämäkkä, tiukka ja tasa-arvoisen napakka ja Blondie sijoittui hienosti 4. sijalle 13 koirakosta ja komealla pistesaaliilla 175 pistettä!! Ja uskomatonta mutta totta, täysi 10 paikallamakuusta!! Mahtihieno hattara!

Blondiella taas tokokisat 6.8.2013, tällä kertaa kisattiin Heinolassa. Tuomarina kisassa toimi Ossi Harjula. Kisapaikka oli helteinen ravirata ja päivä kuuma, joten ei ollut ihan parasta Blondieta, mutta hienoa tekemistä kuitenkin! Seuraaminen oli parantunut edellisestä kisasta ja muutamaa ajatuksen harhailua lukuunottamatta (josta pistemenetyksiä tietysti), oli hieno koe. Tulos oli komea 2. pisteillä 157,5 joten se TK1 antaa vielä odottaa tovin. Seuraavat kisat jo häämättävätkin, ja ollaan me mukana Uudenmaan piirimestaruusjoukkueessakin!


Hyvinkään kisat oli 10.8.2013,  tuomarina sielläkin Ossi Harjula. Siellä meni harmittavasti levottomasta naapurista johtuen paikallamakuuliike nollille. Suorituksena se oli upea paikallaolo, kaikesta häiriöstä huolimatta, sääli ettei siitä saanut pisteitä! Tuloksena jälleen komea 2 tulos ja pisteitä nyt 148,5.

Seuraavat kisat sitten ne piirimestaruudet 24.8.2013. Nekin on nyt sitten kisattu :) Tuomarina kisassa Carina Savander-Ranne, tuloksena 1. tulos 166 pisteellä! Tällä kertaa ei yhtään nollatulosta ja muuten suhteellisen skarppia tekemistä, mutta seuraamiseen pitää hiukan nyt vielä panostaa kun se tahtoo olla välillä hiukan heikommalla, ja syö sitten muita muuten upeita suoritteita. Eli ei kun kisakalenteri auki! Treeniä, ja ehkä seuraavista kisoista sitten jo se TK1.. nähtäväksi jää :D

Blondie teki myös paluun näyttelykehiin osallistumalla Tervakosken KV näyttelyyn 25.8.2013. Paikalla oli myös äitinsä Allta Madra Andromeda, eli Enni, ja tulipa kannustusjoukkoihin myös poika Allta Madra Fred eli Saku :) Oli hieno aurinkoinen päivä ja kehän laidalla hyvä henki ja iloinen tunnelma. Blondien sijoitus oli Eri (ilman sa:ta) ja VAK 3. upealla arvostelulla jossa sanottiin seuraavaa 
"Good size and balance. Enough air under the body. Excellent expression. Excellent in body in general. Strong topline. Excellent mover. Excellent coat quality. Correct colour." Tuomarina oli Nicola Smolic, Croatia. 
Kuva-albumista löydät muutamia kuvia näyttelystä.

Seuraavana viikonloppuna käytiin Paraisilla näyttelyssä. Silloin oli Ennin vuoro päihittää tyttärensä. Näin ollen, Blondie oli Eri (ilman sa:ta) ja VAK 2. Oli upea keli, mahtavaa seuraa ja hieno näyttelypaikka. Kaikenkaikkiaan hieno päivä ja Enni komeasti Pn 3!

14.9.2013 käytiin Porvoossa kaikkien rotujen näyttelyssä. Sieltä saaliina oli Eri, Sa mutta ei sijoitusta. Hyvä mieli kuitenkin hyvästä arvostelusta ja muutenkin mukavasta päivästä. Samalla reissulla käytiin antamassa verinäytteet sekä Blondielta että Lunalta Hannes Lohen geenitutkimukselle, joten tuli hyvä työ tehtyä samalla reissulla. Seuraavana nokka kohti Erkkaria ja siellä sitten molemmat tytöt kehään niin jännitettävää riittää! Ja onhan kehässä Blondien pentujakin "läjäpäin" joten tiedossa jännä päivä kaikin puolin!

 

AlltaMadra Bianca handlerina Terhi Lemmetty

Blondie komeasti Erkkarissa Hyvinkäällä! 

3 years pleasing outline. Nice compact bitch. Balanced head. Clean neck, good angulation front & rear. Could move but likes to pace. 
Tuomari John R. Walsh Irlanti
Eri, sa, VAK 4!
Erikoisnäyttely 5.10.2013 Hyvinkää

Blondie TK1 Kuvateksti

Ja hienon viikonlopun näyttelymenestyksen jälkeen käytiin maanantaina 7.10. tokokisoissa Hausjärvellä RSKK:n hallilla. Kisassa piti olla tuomarina Kaisa Lähdesmäki, mutta paikalle saavuttuamme tuli tietoon että oli tuomarimuutos ja tuomarina toimisi Ossi Harjula. 
Hiukan jännitti kisan alussa, mutta Blondie aloitti kisan rautaisesti täyden 10 luoksepäästävyydellä ja.. uskomatonta mutta totta, 10 paikallamakuulla!! Silloin tuntui jo kun olisi voitettu! Ja kun yksilösuoritteet Blondie teki omalla takuuvarmalla asenteella niin saatiin tulokseksi hieno pisterivistö.. edellä mainittujen täysien 10 lisäksi:
seuraaminen kytkettynä 7
seuraaminen taluttimetta 8,5
maahan meno seuraamisen yhteydessä 8 (olisi tullut 10 mutta ylös nousussa tupla käsky)
luoksetulo 9,5 (hieman vino perusasento lopussa)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Estehyppy 9,5
Kokonaisvaikutus 8
Yhteispisteet 177,5
Sijoitus 2/9
tulos TK1