Blogi

3.2.2020

Vuosi 2020 on alkanut hienoissa merkeissä! Ipanat on kasvaneet hienosti ja toivotulla tavalla ja perheet pitävät rakkaista pienistä erinomaista huolta.

Näyttelykausi 2020 on sekin startannut vähintäänkin upeissa merkeissä! Meeri avasi kauden käyden Kajaanissa ja ollen siellä upeasti VSP sekä käynnistäen omalta osaltaankin Cacib kellon ja aloittanut matkan kohti Kansainvälistä muotovalion arvoa! Hienoa saada lisävahvistusta näyttelykehiin ja tulevalle keväälle on jo kalenteroitu hieno määrä kehiä Meerille! Ja ensimmäinen ulkomaanmatkakin näköpiirissä, sinne jo nyt hurjasti onnea matkaan! Ihan mahtavaa!

Figo ja Ariel sekä Vilja kävivät Turussa tammikuun 2020 lopussa. Meeri joutui harmillisesti jäämään pois kehästä kun sai äärimmäisen ikävän reaktion rokotuksista juuri ennen näyttelyä ja siihen lääkityksen. Ja koiran hyvinvointi edellä kun mennään niin näissä tapauksissa jäädään pois kehästä kun se on koiran edun mukaista ja doping säännöt muistaen sekä niitä kunnioittaen.
Turusta näyttelykauden avannut Figo oli komeasti 15 uroksen joukosta 1 ja mukaan Cacib ja lopulta VSP! Viljalla oli pitkä tauko kehistä, mutta hienosti luottohandleri Maarit sai Viljan taas muistamaan kuinka kivaa voi kehässä olla ja parille hienosti ERinomainen arvostelu! Arielkin kehässä nyt 5 kk pentujen jälkeen ja komeasti meni tytöllä. Eri, ja Sa sekä Valioluokan 8 koirasta 3. sija. Sabrina esitti nyt Arielin ja kertakaikkisen kauniisti esitetty olikin!
Erittäin ylpeä jälleen kerran kasvateista saa olla!

Pikkuiset ipanat, nekin jo 5 kk ja ensimmäinen pentunäyttely takana!
1.2. käytiin kaapelitehtaalla Ransun ja Miinan kanssa ja hienosti pikku taskuraketit meni ja esiintyi! Tuloksena molemmille KP ja hienot arvostelut sekä Ransu vielä komeasti VSP pentu! Lahteen meitä on jo komea lauma tulossa kun saadaan vielä lisääki pentusia kehään!

2019

Viime vuosi 2019 oli tapahtumia täynnä ja kennelimme sai myös uusia jäseniä komeat 10 pennun verran. Ihana Brilliant pennut syntyivät 23.8.2019 ja Ariel osoittautui ihan huikean hienoksi äidiksi ja piti pennuistaan äärimmäisen hienoa huolta. Pennuissa näkyi pienestä asti tulta ja tappuraa, luonnetta ja asennetta mitä itse kasvattajana pennuilta toivoin ja odotin. Pennut saivat hienot perheet, jotka ovat ottaneet pentuset hienosti perheensä jäseneksi ja myös osoittautuvat ihanan aktiiviseksi ja touhukkaiksi perheiksi pentusten kanssa! Ihana Ransu harrastaa geokätköilyä, Lempi pitää pohjoisen edustuksessa yllä käsityökerhoa ja Pätkis... no Pätkis on sellainen "vaahteramäen eemeli" joka keksii kaikenmoista pitääkseen perheen aktiivisena :D Kiitos teille kaikille ihanista perheistä ja pentusten hyvästä huolenpidosta!

Vuosi 2019 oli näyttelyiden suhteen upea ja se sai huikean startin heti tammikuussa kun Figo ja Vilja saivat viimeiset tarvittavat sertit tullakseen Suomen Muotovalioiksi. Koska Meeri oli omat kannuksensa hakenut jo edellisenä vuonna kuten Arielkin, niin näin tammikuussa meillä oli komeat 4 Suomen Muotovaliota kennelin ensimmäisestä pentueesta! Vielä kerran sydämellinen kiitos ja ONNEA!

Figon harteilla lepäsi pitkälti 2019 näyttelyedustus kun Ariel jäi pentulomalle kesällä. Hienosti edustus hoituikin ja Figolle mm Latvian valion arvo ja Cacibeja nyt yhtä vaille Kansainvälisen Muotovalion verran. Kiitos Tarjalle Figon tuomisesta kehiin ja hienosta hoidosta jotta poika on aina edustuskunnossa. Figon harrastuksiin näyttelyiden lisäksi onkin lisätty mm dobo joka auttaa pysymää kuosissa!

Vuosi 2019 on ollut monella tavalla ikimuistoinen ja ilon sekä surun täyttämä. 19.11.2019 jouduin raskain sydämin sanomaan hyvästit rakkaalle Lunakoiralle kun agressiiviset nisäkasvaimet tekivät päätöksen pakolliseksi ja nopeaksi. Jouluna vein Lunakoiran uurnan maalle Hämeenkoskelle joka oli Lunakoiran ehdottomasti rakkain paikka ja nyt saa olla siellä ikilevossa <3 Ikävä valtava, mutta olen sydämestäni kiitollinen että minulla on ollut kunnia elää Lunakoiran rinnalla ja opissa kaikki tämä aika <3 RIP Lunakoira 4.7.2008-19.11.2019 Ikuisesti tassunjälkesi sydämessä!