Fi JCh, EuJW-23, EuCJW-23, PLJW-23

Evan Stevens Kni-York aka Konna


Konna tuli meille Tsekeistä Kni-York kennelistä (Petra & Tereza Subertova) heinäkuussa 2022.

Konna on 4 pennun pentueesta (3 urosta, 1 narttu) jonka vanhemmat ovat Multi Ch, Multi W Armando Mario Della Quattrocento ja Multi Ch, Multi W, 2 x WW Flare Kni-York z Trziste

Olen unelmoinut n. 10 vuotta siitä että jonain päivänä omistuksessani olisi vehnäterrieri uros, mutta sitä täydellistä yhdistelmää ei vain tuntunut tulevan vastaan. Kun näin Petran suunnitelman tästä yhdistelmästä tiesin että tässä se nyt on mitä olen odottanut tulevaksi. Tosin tiesin että jonossa on varmasti useampia joille tämä yhdistelmä tekisi juuri saman tunteen ja halun saada pentu tästä pentueesta.

Meitä onnisti ja Petra teki päätöksen antaa meille yhden pojista ja Konna haettiin Puolasta kun pojalla oli ikää 15 vkoa. Niin kovin reipas ja avoin ja iloinen pentu tuli Suomeen eikä ollut lennostakaan moksiskaan.

Konnasta on kasvamassa upea nuori mies joka hurmaa niin arkielämässä kun näyttelykehissäkin. Konna on vielä kovin nuori, joten mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää tulevaisuudessa kun poika kasvaa täyteen upeuteensa!

Konna on yhteisomistuksessa Ritva Rautiaisen kanssa. Ritvan kanssa on tehty hyvää yhteistyötä jo pitempään kun sekä Miina & Sissi ovat saaneet Ritvan luota rakastavan kodin. Ja nyt tämä yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa Konnan kanssa.