Kilulle etsitään uutta kotia
Edit: Koti löytynyt!

Etsitään uutta kotia vehnäterrieri uros Kilulle, s. 8.10.2022

Kilu on luonteeltaan nopea liikkeissään ja todellinen terrieri asenteeltaan. Kilulla on hiukan opittuja huonoja tapoja joita on jo koulutuksella saatu kitkettyä pois, mutta palaa niihin mielellään, eli vaatii myös uudelta perheeltä panostusta koulutukseen. Kilulle etsitään siis kotia jossa on aikaa, halua oppia koiran käytöksen lukemista ja jatkaa tarvittaessa sen korjaamista.

Uudessa kodissa ei mielellään ole muita koiria tai lapsia. Aidattu piha-alue tai muu mahdollisuus vapaana irrotteluun on myös toivomuslistalla. Kilu vaatii napakat ja järjestelmälliset otteet eli ihan ns. joka kodin koira Kilu ei ikävä kyllä ole.

Turkkityypiltään Kilu on ns paksuturkkinen vehnäterrieri eikä Kilua ole nuoresta iästä johtuen vielä vielä kastroitu. Kilu on asianmukaisesti rekisteröity Kennelliittoon, perusterve (ei allergioita tms ilmenneitä perussairauksia) ja Kilulle on myös tehty geenitestit ja pentuna pentutestaus, näiden tuloksesta keskustellaan sitten mahdollisen uuden perheen kanssa lisää.

Kotia etsitään yhteistyössä Kilun nykyisen perheen ja Kilun koulutuksessa apuna olleen tahon kanssa.

Mikäli koet että juuri sinulla olisi tarjota koti tai tiedät sen “juuri oikean perheen” Kilulle, ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää!